top of page

Ontmoet het team

 
 

We zijn niet zomaar een team, we zijn een stel jonge, creatieve & gepassioneerde individuen die samen zijn gekomen om iets buitengewoons te creëren.

Laurent is het brein achter onze activiteiten, Sacha reist de hele wereld over om de magie van Drink a Flower te verspreiden, Maximilien zorgt ervoor dat onze bestellingen naadloos worden geleverd en Marie regisseert de charmante aanwezigheid van ons merk, ons kwartet is een echte succesformule!

Drink a flower team laurent serrier sacha nguyen maximilien huwart marie denis flowergang

Waar we voor staan

 
 

Bij Drink a Flower is het onze missie om gewone momenten te veranderen in buitengewone ervaringen. We combineren de magie van de natuur met creativiteit om bruisende infusies te maken die de zintuigen prikkelen en de smaak stimuleren.

Met elke slok delen we onze passie voor plantaardige rijkdom en creëren we een band tussen mensen en de pure, levendige smaken die in onze dranken bloeien.

Omarm samen met ons de kracht van bloemen en ontdek een wereld waarin elke slok een uitnodiging is om te genieten van de natuurlijke wonderen van het leven.

Gemaakt door

 
 
 

Moeder Natuur

 
 

Bij Drink a Flower belichaamt ons ambacht een onderscheidende aanpak, waarbij natuur en innovatie vakkundig worden samengevoegd. Door 24 uur geduldig koud te brouwen, onttrekken we nauwgezet de essentie van geselecteerde bloemen en plantaardige ingrediënten.
 

Dit nauwgezette proces levert onze sprankelende infusies op, die stuk voor stuk getuigen van onze toewijding aan echte, biologische ingrediënten en onze unieke expertise.

 
polaroid frame
bottom of page