top of page

Cocktails

Eldersmash  image

Eldersmash

Ingrediënten : 2 of 3 basilicumblaadjes, 45ml gin, 22.5ml limoensap, Drink a Flower Vlierbloesem, ijsblokjes, schijfje limoen

Gebruiksaanwijzing : Plet de basilicumblaadjes lichtjes in een shaker. Voeg de gin, limoen en ijsblokjes toe. Vul aan met de Drink A Flower. Zeef en giet het mengsel in een glas versierd met een schijfje limoen. Het is nu fris om te proeven!

Hugo Rosé image

Hugo Rosé

Ingrediënten : 67.5ml Lillet Rosé, 45ml pompelmoes sap, Drink a Flower Vlierbloesem, ijsblokjes, 1 schijfje pompelmoes, 1 takje verse rozemarijn

Gebruiksaanwijzingen : Meng in een shaker de Lillet Rosé met het pompelmoes sap en de ijsblokjes. Voeg dan de Drink A Flower toe en schud. Giet in een glas en garneer met een schijfje pompelmoes en een takje rozemarijn. Het is nu fris om te proeven!

Flower Power image

Flower Power

Ingrediënten : 45ml wodka, 45ml veenbessensap, 22.5ml limoensap, Drink a Flower Hibiscus, ijsblokjes, hibiscusbloem en verse munt.

Gebruiksaanwijzing : Meng de wodka, limoensap en veenbessensap in een shaker. Voeg vervolgens de ijsblokjes toe en vul aan met de Drink A Flower. Giet in een glas en voeg wat hibiscusbloemen en verse munt toe. Het is nu fris om te proeven!

Mocktails

Elderflower + Blackberry Mocktail image

Elderflower + Blackberry Mocktail

Ingrediënten : 3 of 4 braambessen, 3 of 4 limoenschijfjes, 4 cL pompelmoes sap, 1 theelepel honing, Drink a Flower Vlierbloesem, 1 groot ijsblokje

Gebruiksaanwijzing : Pureer de braambessen en limoenstukjes in een shaker. Voeg de honing en het pompelmoes sap toe. Voeg dan de 250 ml Drink A Flower vlierbloesem toe en schud. Zeef en giet het mengsel in een glas dat vooraf versierd is met limoenschil. Het is nu fris om te proeven!

bottom of page